Tipi’s

Minicamping De Bokkesprong

Jacqueline Koolhaas-Cofin-Orge
Ramiwel Cofin-Orge-Koolhaas

Rijkebuurtweg 5
4354 SE Vrouwenpolder
voor info en reserveringen:

mob:  0031(0)6-42744727
email: bokkesprong@zeelandnet.nl

 

 

 

 

 

 

Op de camping staan 4 grote volledig ingerichte tipi’s en 2 kleine slaaptipi’s die gehuurd kunnen worden aan gezinnen van 4 a 6 personen. Is het gezin groter dan 4 personen, dan kunnen kleine slaaptipi’s er bij gehuurd worden. Kamperen in een tipi is een bijzondere ervaring. Het brengt je dichter bij de natuur en je komt volledig tot rust.

 

 

In de grote tipi’s staan 4 bedden en er is een keuken hoekje met eenvoudige kookgelegenheid. De meeste benodigdheden zijn aanwezig o.a. servies- pannen- bestek -koffiezet apparaat- elektriciteit aansluiting enz. gebruik van luxe douche en toilet, koelkast, vriezer en wasmachine.

Op het grote tipi veld is een overdekte wilgen cirkel, waar je met groepen gezellig onder kan zitten Er is in de wilgen cirkel ook een koelkast met vriezer voor algemeen gebruik.

Er is een grote kampvuur plaats. Op de camping is hout verkrijgbaar.

Huisdieren zijn in de tipi’s niet toegestaan.

De kleine slaaptipi’s zijn geschikt voor 2 personen. 

 

Prijzen tipi’s

Vanaf 70.- tot 75,- per nacht excl. toeristenbelasting. Het bij huren van een klein slaaptipi is 20,- per nacht.

Vanaf 450,- in het voorjaar tot 550,- per week in het hoog seizoen excl. toeristenbelasting. Het bij huren van een kleine slaaptipi is 50,- per week.

De tipi’s zijn zeer geschikt voor scholen en groepen tot wel 40 personen. Er is veel ruimte o.a. in ons eetbaar natuurbelevings bos voor b.v. activiteiten.